tiistai 23. toukokuuta 2017

Yhdistysinfo.fi -verkkopalvelu on uudistunut

Uudistunut Yhdistysinfo.fi -verkkopalvelu on julkaistu tiistaina 23.5.2017. Verkkopalvelua on uudistettu niin ulkoasullisesti kuin toiminnollisesti yhteistyössä valtakunnallisen Toimeksi.fi –palvelun ja kahdeksan muun alueellisen verkkopalvelun kanssa vuosina 2016-2017.


Mikä Yhdistysinfo.fi -verkkopalvelu ja mikä muuttuu?

Yhdistysinfo.fi on täysin ilmainen verkkopalvelu hyvinvointiin keskittyneille toimijoille Kaakkois-Suomen ja Loviisan alueella. Palvelusta löytyy tuttuun tapaan tietoa yhdistyksistä, järjestöistä, kunnista, seurakunnista sekä muista ei-kaupallisista toimijoista. Palvelusta löytyy myös tapahtumia, toimintaa, avoimia vapaaehtoistehtäviä ja tietoa työ- ja harjoittelupaikoista.

Uutta palvelussa on se, että nyt toimijat voivat myös itse julkaista ja päivittää itsenäisesti omia tietojaan rekisteröitymällä maksutta palvelun käyttäjäksi.  Rekisteröitynyt käyttäjä voi julkaista ilman ylläpidon erillistä hyväksyntää tapahtumia, toimintaa, avoinna olevia vapaaehtoistehtäviä sekä työ- ja harjoittelupaikkoja, ilmoittaa tiloista, ottaa vastaan ilmoittautumisia sekä saada tilastoja palvelun käytöstä.

Halutessa palveluun voi ilmoittaa tapahtumia, uutisia ja oman toimijan tiedot myös ilman kirjautumista, mutta Yhdistysinfon ylläpito suosittelee, että suuri osa käyttäjistä rekisteröityisi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat hyödyntää palvelun kaikkia ominaisuuksia.

Kansalaisille verkkopalvelu tarjoaa tietokanavan järjestötoiminnasta sekä eri toimijoiden tarjoamista palveluista ja tukitoiminnoista. Palvelu pitää sisällään tietoa mm. vapaaehtoistoiminnasta, mielekkäästä tekemisestä sekä tuesta elämäntilanteeseen.

Yhdistysinfo.fi on osa valtakunnallista yhdistystoiminnasta kertovaa Toimeksi.fi –verkkopalvelukokonaisuutta, johon kuuluu kahdeksan eri alueellista verkkopalvelua.

Tukea tarjolla

Maksutonta opastusta kaikille kiinnostuneilla on tarjolla syyskuussa ja pian sivustolla julkaistaan tarkempaa ohjeistusta tietojen lisäämisestä. 

  • ti 5.9. klo 13-15 LAPPEENRANTA, Opistotalo, ATK-luokka, Pohjolankatu 27 (Etelä-Karjalan Kansalaisopisto). Ilmoittaudu tästä.
  • to 7.9. klo 13-15 IMATRA, paikka varmistuu lähempänä. Ilmoittaudu tästä.
  • ti 12.9. klo 13-15 HAMINA, Kumppanuustalo Hilma, Teollisuuskatu 8, Hamina. Ilmoittaudu tästä.
  • to 14.9. klo 13-15 KOUVOLA, Aikuiskoulutuskeskus, Taitajantie 2, Kouvola. Ilmoittaudu tästä.
  • ti 19.9. klo 13-15 KOTKA, Kumppanuustalo Viikari, Mariankatu 24, Kotka. Ilmoittaudu tästä.
  • to 21.9. klo 13-15 LOVIISA, Kumppanuustalo Kulma, Sibeliuksenkatu 3, Loviisa. Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa tutustumaan ja käyttämään uusittua Yhdistysinfo.fi -verkkopalvelua!

Palvelua on kehitetty Socomin Järjestöjen palvelut osaksi hyvinvoinnin ekosysteemiä - työtä ja osallisuutta nuorille -hankkeessa ja ylläpidosta vastaa edelleen Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom, josta saat tarvittaessa neuvoja uuden palvelun käyttöön sähköpostitse yllapito@yhdistysinfo.fi tai puhelimitse Heini Maijanen 050 325 0836

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti